MENU

Huwelijksreis Cuba

  • Al 28 jaar
    vertrouwd
  • Onvergetelijke
    vakanties
  • 24u per dag
    bereikbaar
 

Een Huwelijksreis door Cuba begint bij Renaissance Reizen. Al tientallen jaren organiseren wij Huwelijksreis naar de prachtigste delen van de wereld. Een Huwelijksreis bij Renaissance Reizen wordt gekenmerkt door luxe accommodaties, inspirerende activiteiten en ultieme ontspanning.

Een Huwelijksreis moet aansluiten bij uw voorkeuren en interesses. U wilt echt genieten van uw vakantie, mooie dingen zien en ontspannen op z’n tijd. Bij ons is een Huwelijksreis altijd op maat waardoor u de reis kunt aanpassen en aanvullen zodat u een reis krijgt die helemaal past bij uw eigen wensen en eisen.

Huwelijksreis Cuba

Cuba kent u misschien van Fidel Castro, van de sigaren, goede rum of opzwepende muziek. Een reis door Cuba is fascinerend, u reist bijvoorbeeld door koloniale stadjes met prachtige architectuur of laat u meeslepen op de klanken van de Cubaanse muziek. Een reis door Cuba is een reis terug in de tijd.

De accommodaties van Renaissance Reizen

Renaissance biedt onder een meerwaarde door unieke en luxe accommodaties aan te bieden. Luxe hotels of zelfs een oud paleis. Ook dit is op maat af te stemmen, wilt u bijvoorbeeld een extra luxe verblijf dan is dit uiteraard te regelen. Dit geld overigens ook voor de vliegreizen waar u eventueel Business Class kunt vliegen. Alle excursies en binnenlandse reizen gebeuren in een privéauto met chauffeur en tijdens de excursies wordt u begeleid door een Engelssprekende gids.

Huwelijksreis Cuba

Een Huwelijksreis in Cuba biedt een geweldige en afwisselende mix van cultuur, avontuur en ontspanning. Ook genieten van zo’n prachtige vakantie in Cuba? Neem direct contact met ons op om de reis te boeken.

Huwelijksreis Cuba, bekijk de reizen

Bekijk direct onze Huwelijksreis Cuba of download de brochure