MENU

Antarctica

Enerzijds het comfort en de faciliteiten van een 5-sterren hotel, anderzijds de ervaring van een expeditie in het meest onherbergzame gebied van de aarde. Op de grens van deze 2 werelden aanschouwt u een onvergelijkbaar schouwspel van zeegezichten en landschappen. Uitgestrekte kolonies van broedende pinguïns, de harems van zeeolifanten, grote walvissen en adembenemende bergketens en gletsjers. U kunt deze ervaring beleven vanuit uw luxe hut en ook vanaf het dek in speciale poolkleding, die we voor u beschikbaar hebben. Ook krijgt u de gelegenheid om met Zodiaks (speciale rubberboten) de fauna van zeer dichtbij te zien en te ervaren.
 
Gedurende uw ontdekkingsreis werkt onze zeer ervaren kapitein met sprekers van wereldformaat en het expeditieteam samen om er zeker van te zijn dat alle activiteiten op een ecologisch verantwoorde wijze worden uitgevoerd, zodat uw reis een succes is en ook dat Antarctica zo puur blijft als wij het hebben aangetroffen.
 
Renaissance Reizen heeft nauwe contacten met Hapag Lloyd, die al tientallen jaren met kleine gezelschappen expedities uitvoert op Antarctica. Renaissance Reizen waarborgt deze exclusieve expeditiecruises met de kwaliteit, die u van ons gewend bent. Een onvergelijkbare en onvergetelijke ervaring, die u lang bijblijft. Antarctica is een beschermd natuurgebied dat maar een beperkt aantal cruises toelaat. Wij raden u aan om tenminste 1 jaar van tevoren te boeken als u deze expeditie wilt meemaken.
 
MS Hanseatic
Een speciaal voor dit doel gebouwd luxueus schip. Het is de synthese tussen 5-sterren comfort met de belevenis van unieke bestemmingen. Aan boord heerst een sportief elegante clubatmosfeer. De zeer smaakvol ingerichte hutten van 22 m2 en suites van 44 m2 bieden een schril contrast met de oerervaring in de natuur. Dit schip biedt plaats aan 184 gasten. Aan boord bevinden zich tenminste 2 restaurants met bekende chefs de cuisine, fitness ruimte, sauna en zwembad. Er worden lezingen gegeven door meereizende sprekers. ’s Avonds klinkt de piano vanuit de lounge en kunt u zich ontspannen van de opwindende dag. De MS Hanseatic verwelkomt u aan boord voor uw persoonlijke expeditie. U bezoekt plekken welke nog onaangeroerd en fascinerend zijn.
 
Vraag ons vrijblijvend een uitgebreide brochure van de Hanseatic met alle mogelijkheden.
 
Deze fantastische rondreis door het onherbergzame Antarctica met het luxe cruiseschip Hanseatic is een mooi begin of afsluiting van uw Zuid-Amerika rondreis.
Prijs en programma op aanvraag.
Antarctica
Antarctica
Antarctica
Antarctica