Neem contact op:

ANVR

De letters ANVR staan voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Renaissance Reizen (KvK 30246604) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

Wij vragen uw aandacht voor enkele afwijkende bepalingen welke op het aanbod van Renaissance reizen van toepassing zijn, te weten aanbetalingen en restantbetalingen en afwijkende annuleringskosten. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld om de positie van de consument verder te versterken.

Ook de ANVR Internetgedragscode is op onze onderneming van toepassing. Deze code zorgt ervoor dat de kwaliteits- en zekerheidsgarantie van de ANVR ook voor boekingen via het internet worden gewaarborgd.

Aansprakelijkheid

Conform de ANVR-voorwaarden is Renaissance Reizen aansprakelijk voor de diensten die zij via haar website aanbiedt en bij de boeking zijn vastgelegd. Renaissance Reizen is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of vervolgschades welke ontstaan bij door u op vakantiebestemming en niet bij Renaissance Reizen geboekte diensten door derden. Ook NIET indien onze lokale vertegenwoordiger uit serviceoogpunt hierbij bemiddelt.

ANVR Brochure met ANVR-Reizigersvoorwaarden

Algemene informatie en Voorwaarden Renaissance Reizen 2019-2020

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.