Neem contact op:

Leela Udaipur

Over ons

Renaissance Reizen

WIE ZIJN WIJ?

Renaissance Reizen is sinds 1987 het vertrouwde adres voor reizigers die een onvergetelijke exclusieve rondreis willen maken door India, Bhutan, Sri Lanka, Nepal, Myanmar, Vietnam, Cambodja, Laos, Taiwan en Latijns Amerika van Mexico tot en met Antarctica.

INDIVIDUELE RONDREIZEN
Wij zijn gespecialiseerd in luxe individuele rondreizen. Bij het merendeel van onze reizen, reist u met een airco priveauto met chauffeur en een vakkundige gids begeleidt u gedurende de excursies. Met dit concept wordt het individuele karakter van de reis gewaarborgd. Uiteraard is het altijd mogelijk om voor bepaalde excursies aan te sluiten bij een (internationaal) reisgezelschap.

In New Delhi heeft Renaissance Reizen al 30 jaar een eigen Renaissance Reizen kantoor met een staf, chauffeurs en Renaissance Reizen prive-auto’s.

EEN AVONTUUR OP MAAT
Een rondreis is de mooiste plekken zien, andere culturen ontdekken, het proeven van de lokale gerechten en nog veel meer. Al onze reizen bieden daarom een afwisselende mix van cultuur, avontuur en natuur. Uiteraard moet er ook voldoende ontspanning zijn om alle indrukken te verwerken. Onze ervaren adviseurs passen de reis, samen met u, helemaal op uw persoonlijke wensen aan. Hierdoor wordt uw droomreis werkelijkheid!

LUXUEUZE ACCOMMODATIES
Renaissance Reizen onderscheidt zich door uitsluitend gebruik te maken van luxueuze accommodaties. Wat dit betreft richten wij ons op de verwende reiziger. De door ons geselecteerde hotels, bieden alle luxe en comfort om heerlijk te genieten. Daarnaast stralen ze veelal ook die sfeer en allure uit, die een verblijf tot iets bijzonders maken.

PRIMA SERVICE
De service van Renaissance Reizen gaat verder dan het maken van een luxueuze reis op maat. Wanneer u met ons op reis gaat, mag u verwachten dat alles tot in de puntjes geregeld is. Mochten er zich desondanks toch problemen voordoen, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om deze voor u op te lossen.

Op de site vindt u ons volledige aanbod. Al onze exclusieve rondreizen hebben we van dag tot dag beschreven. Op deze manier proeft u direct de exotische sfeer en krijgt u een uitstekende indruk van het typische, individuele karakter van elke reis.

Heel veel plezier met het bekijken van de site. Neem voor meer informatie gerust contact op met Renaissance Reizen.

Astrid van Dijk / Renaissance Reizen

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.