Neem contact op:

India Jawaj luxury Camp

India

Ontdek luxe prive rondreizen in India

India, Nepal en Sri Lanka.
Waarom luxe prive rondreizen met Renaissance Reizen naar India?

1) Renaissance Reizen bestaat sinds 1987.
2) Wij hebben reeds 34 jaar een eigen kantoor van Renaissance Reizen in Delhi.
3) Eigen Renaissance Reizen luxe prive-auto’s.
4) Bereikbaarheid 24/7 ook in Nederland.
5) Vakkundige staf ter plaatse.

 

Kortom alleen maar positieve aspecten om uw reis door Renaissance Reizen te laten organiseren. Vele enthousiaste cliënten zijn u voorgegaan!

Of u nu een korte ontdekkingsreis naar het Noorden van India wilt maken en kennis maakt
met de vele aspecten van India. De geuren en kleuren, de rijke imposante cultuur. De ingetogen ceremonies in Varanasi, het geweldig romantische liefdesmonument de Taj Mahal, het kleurrijke Jaipur met het prachtige fort, het heilige Pushkar meer, de gouden droomstad Jaisalmer met zijn gouden glans tijdens zonsondergang. Wandel door het blauwe geschilderde Jodhpur, bekijk de beeldschone tempel van Ranakpur. Geniet van de oase van rust aan de meren van Udaipur.

Laat u verwennen en geniet tijdens een van de meest luxueuze treinreizen door India. Een combinatie tussen noord en zuid India is ook een aanrader. Het tropische zuiden, de vrolijke bevolking, de prachtige stranden, imponerende tempels of de kosmopolitische stad Mumbay. Verblijf nu eens niet aan de schitterende stranden van het toeristische Goa maar reis naar het authentieke Kovalam en verblijf in het schitterende Leela beach hotel.

Waarom niet eens naar Nepal met de Majestueuze toppen van de Himalaya, de prachtige Kathmandu vallei met de stadjes Bungamati, Kirtipur en Bhaktapur. Reis per prive-auto door naar het lieflijke Pokhara aan de Himalaya. Hierna een rit op een olifant door het Chitwan National park om Rhino’s te spotten. Dit alles is mogelijk in het nog onontdekte Nepal.

Sri Lanka, de Parel van de Indische Oceaan. Laat u verwennen in een van de vele schitterende boutique hotels, waar Sri Lanka de laatste jaren bekend om is geworden. De natuurschoon van de nationale parken, de fascinerende geschiedenis in Polonnaruwa en Anuradhapura. De thee plantages in Nuwara Eliya maken een onuitwisbare indruk, zeker als u verblijft in het Tea Trails hotel. Wanneer het bijna overal regent in het Verre Oosten, ga dan naar de Oostkust van Sri Lanka met onontdekte stranden waar het niet regent.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de reizen naar India

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.