Neem contact op:

Image Alt

Midden en Zuid-Amerika

Midden en Zuid-Amerika

Ontdek onze luxe prive rondreizen of een relaxte vakantie naar Midden en Zuid-Amerika, het continent van onbegrensde mogelijkheden. Laat u verrassen door Renaissance Reizen die 24/7 voor u klaar staat om, geheel naar uw keuze, een op maat gesneden reis voor te organiseren en dit al sinds 1987.

De ontdekking van Midden en Zuid Amerika
Latijns Amerika is een uitgestrekt continent met een groot aantal landen die sterk van elkaar verschillen v.w.b. klimaat, bevolking en geschiedenis. Hoewel ze elkaar in natuurschoon vaak evenaren, heeft elk land op zich toch een eigen identiteit weten te behouden. Of de keus nu valt op het kleurrijke Mexico, Mexico-city, een kosmopolitische stad met een prachtig oud-koloniaal en historisch centrum, een toonaangevend antropologisch museum en het indrukwekkende piramide- en tempelcomplex van Teotihuacan. Met het zilverstadje Taxco, het Nationale park van Popocatepetl en het beeldschone stadje Oaxaca, waar u in de avonduren verrast wordt door de vele Mariachi bandjes, krijgt u al een mooi beeld van Mexico.

De uitbundige natuur van Costa Rica, gezegend met relatief het grootste oppervlak aan natuurschoon. Panama, toeristisch gezien zeer in opkomst.  In deze combinatiereis maakt u enerzijds kennis met het unieke regenwoud, het bijbehorende indrukwekkende faunaleven en de spectaculaire wildwater- en canopytochten en anderzijds de imposante bedrijvigheid bij de Miraflores docks, waar de gigantische zeeschepen wachten op doorvaart. Het lieflijke Boquete, de skyline van Panama en de nog authentiek levende Embera indianen, u zult ervan genieten gedurende deze luxe prive rondreis.

Een zeer afwisselende combinatie van de Midden-Amerikaanse landen Guatemala en Belize, zowel op archeologisch als op avontuurlijk gebied. Oude koloniale stadjes en kleurrijke markten worden afgewisseld met spectaculaire natuurparken en belangrijke archeologische Maya zones. Het bij velen nog onbekende Belize heeft vele facetten. De eilanden voor de kust van Belize zijn een waar paradijs voor duikers en snorkelaars, want hier bevindt zich het op een na grootste koraalrif ter wereld. Een reis door twee zeer bijzondere en authentieke landen voor een adembenemend prive avontuur. Colombia, biedt alles op het gebied van cultuur, dichte jungle, geweldige bergtoppen en prachtige stranden.

De historisch Inca beschaving van Peru, een aaneenschakeling van hoogtepunten: kleurrijk, authentiek, historisch, koloniaal, dit is allemaal van toepassing vanaf het moment van aankomst tot aan het vertrek uit Lima. Overal is het Inca tijdperk voelbaar en zichtbaar met als hoogtepunt het werkelijk legendarische Macchu Picchu. Het stadje Ollantaytambo, het Inca imperium en Isla del Sol, in deze reis wordt u ondergedompeld in deze cultuur en het laat een onuitwisbare indruk achter. Maak een combinatie vanuit Peru met Bolivia. Het absolute hoogtepunt van de reis is de zoutvlakte van Uyuni, het bijna surrealistische landschap en de bijbehorende intense stilte laten een onvergetelijke indruk achter net als de geweldig imponerende stad La Paz op een hoogte van 3640 meter, waar de bevolking bekend staat om zijn zwarte bolhoedjes. Ecuador, de springplank voor de Galapagos Eilanden. Gedurende uw Galapagos cruise zult u genieten op een kleinschalig luxueus jacht. De schoonheid van de Galapagos eilanden is niet in woorden uit te drukken. Zwem met zeeschildpadden en Manta roggen en verken de weelderige mangroven. Het bruisende Brazilië, een van de meest geliefde bestemmingen van Zuid Amerika. Het altijd bruisende en swingende Rio de Janeiro, de geweldige natuur van de Pantanal en de Amazone maar ook het nationale park met de zeldzaam mooie watervallen van Iguazu. Argentinië of het “einde-van-de-wereld” Patagonië, overal zal men verrast worden door het warme temperament van de Latijns Amerikaanse bevolking. Chili, of u nu verblijft in een fantastisch stadshotel in het kosmopolitische Santiago of in een van de ’s werelds mooist gelegen resorts in Patagonië, overal is luxe het toverwoord. Renaissance Reizen staat 24/7 voor u klaar om, geheel naar uw keuze, een op maat gesneden reis voor te organiseren.

Faciliteiten :
Ook in dit Latijns Amerikaanse continent staan wij garant voor vervoer met eigen chauffeur en airco privé auto en goed Engels sprekende gids. Tevens zorgen wij voor
“first class” en “deluxe” hotels, zoals “Leading” hotels, “Boutique” hotels en “Small Luxury hotels of the World”. De 4* hotels zijn overigens altijd de beste hotels ter plaatse.
Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze luxe rondreizen naar Midden en Zuid-Amerika

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.