Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Neem contact op:

Top
Image Alt

Latijns Amerika

Latijns Amerika

Continent van de haast onbegrensde mogelijkheden.
De ontdekking van Latijns Amerika
Zuid Amerika is een uitgestrekt continent met een groot aantal landen die sterk van elkaar verschillen v.w.b. klimaat, bevolking en geschiedenis.
Hoewel ze elkaar in natuurschoon vaak evenaren, heeft elk land op zich toch een eigen identiteit weten te behouden. Of de keus nu valt op het kleurrijke Mexico, de uitbundige natuur van Costa Rica, Panama en Colombia, de historisch Inca beschaving van Peru, Bolivia en Ecuador, het bruisende Brazilië en Argentinië of het “einde-van-de-wereld” Patagonië, overal zal men verrast worden door het warme temperament van de Zuid Amerikaanse bevolking.
In de hoogtepunten van deze onvergetelijke rondreis zal men een verrassende afwisseling van natuur en cultuur ervaren.
Renaissance Reizen staat voor u klaar om, geheel naar uw keuze, een op maat gesneden reis voor te organiseren.

 

Faciliteiten :
Ook in dit Zuid Amerikaanse continent staan wij garant voor vervoer met eigen chauffeur met airco privé auto en goed Engels sprekende gids. Tevens zorgen wij voor “first class” en “deluxe” hotels, zoals “Leading” hotels, “Boutique” hotels en “Small Luxury hotels of the World”. De 4* hotels zijn overigens altijd de beste hotels ter plaatse.

Bekijk hier de reizen naar Latijns Amerika

U heeft geen toestemming om te registreren