Neem contact op:

Antarctica Hanseatic luxe cruise Renaissance Reizen

Antarctica

Antarctica

Een meer dan luxe cruise en ontdekkingsreis door het onherbergzame Antarctica staat borg voor een onuitwisbare ervaring.

De Reis
Enerzijds het comfort en de faciliteiten van een  5-sterrenhotel en anderzijds het overweldigende  gevoel van “  in een andere wereld te verkeren” , bieden een welhaast onvergelijkbaar schouwspel van zeegezichten en landschapsschoon.
Grote kolonies broedende pinguïns, zeeolifanten met hun harems, enorme walvissen, adembenemende bergketens en gletsjers zullen uw enthousiasme prikkelen. Dit alles kunt u ervaren vanuit uw luxe cabine of suite, maar ook vanaf het dek van het schip, waarbij speciale poolkleding  voor u beschikbaar is.

 

Het schip  MS Hanseatic
De gehele reis bent u gast op het luxe 5-sterrenschip de Hanseatic, plaatsbiedend aan max. 184 gasten.
Aan boord treft u een sportief-elegante clubsfeer.  De uiterst smaakvol ingerichte cabines (22 m2) en suites (44 m2) vormen een bijzonder contrast met de oer-ervaring van de overweldigende natuur.
Aan boord bevinden zich minimaal 2 uitstekende restaurants met chefs cuisine van naam, een fitness-ruimte, sauna en zwembad.
Om de fauna van het gebied van heel nabij te ervaren, zult u van Zodiacs (speciale rubberboten) gebruik maken, om aan land te gaan.
Om meer van alles te weten te komen, worden er tevens diverse lezingen georganiseerd.
De ervaren bemanning en het begeleidende team dragen er zorg voor dat alle activiteiten op een ecologisch verantwoorde wijze worden uitgevoerd, opdat de puurheid van dit beschermde natuurgebied onaangetast zal blijven!
Omdat voor deze cruises jaarlijks een beperkt aantal zijn toegestaan adviseren wij minimaal 1 jaar van tevoren een boeking te plaatsen.

Dag 1

Buenos Aires – Ushuaia

Transfer naar de luchthaven van Buenos Aires voor de vlucht naar Ushuaia.
Na aankomst transfer naar de haven waar de Hanseatic Nature ligt te wachten.


Dag 2

Ontstanning op zee.


Dag 3

Falkland Islands

Staney, de hoofdstad, is klein en gemoedelijk. De Falkland Islands zijn de huishaven van 60 verschillende vogelsoorten. Land in de Zodiacs en bekijk pinguïns soorten zoals de rockhopper en de magelhaense pinguïns, albatrossen en aalscholvers.


Dag 4

Ontspanning op zee.


Dag 5

Ontspanning op zee.


Dag 6-7

South Georgia

Pelsrobben, zeeolifanten en gigantische koningspinguïns. Het dierenrijk van South Georgia is een van de grootste wonderen van onze planeet. De koningspinguïns voeden hun jongen op in de sub Antarctische zomer en herfst. Donzige bruine kuikens verdringen elkaar.

Dag 8-9

Ontspanning op zee.

Dag 10-14

South Shetland Eilanden, Weddell Zee en Antarctic Peninsula

De vulkanische Zuid Shetland eilanden vormen een opvallend contrast met de ongerepte wildernis en uitgestrektheid van de Weddell zee. Nergens zijn de ijsbergen zo majestueus. Wanneer u het overweldigende Lemaire kanaal en het spectaculaire Neumayer kanaal passeert weet u dat u hier aan het einde van de wereld dichter bij de schepping staat dan ooit tevoren.

Voet zetten op het Antarctische vasteland is een onvergetelijke ervaring. Rustig en eindeloos strekken de glinsterende ijsmassa’s zich voor u uit en zult u ademloos maken.


Dag 15

Ontspanning op zee.


Dag 16

Ontspanning op zee.

Varen door de Drake passage

Dag 17

Ushuaia – Buenos Aires

Na aankomst in Ushuaia, per vliegtuig naar Buenos Aires.

Einde van een van de mooiste reizen die u in uw leven kunt maken.

Diverse vertrekdata van november tot en met februari. Programma op aanvraag. Prijs vanaf € 12.170,- p.p. afhankelijk van de door u gekozen cabine of suite.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.