Neem contact op:

DE HOTELS VAN RENAISSANCE REIZEN

Een hotel in India moet voor u een rustpunt zijn in de hectische steden. Het moet elegant zijn en de bediening goed en u moet hier heerlijk kunnen relaxen. Wij inspecteren de door ons gebruikte hotels regelmatig en u kunt ervan overtuigd zijn dat het aan uw wensen van comfort zeker tegemoet zal komen. Persoonlijk vinden wij dat u in India het best terecht kunt in de 5-sterren hotels en daarom leggen wij ook de nadruk op deze categorie hotels. Ook hierin vindt men grote klasse- en prijsverschillen, maar in ieder geval hebben alle hotels westers comfort en goede hygiënische voorzieningen wat uitermate belangrijk is voor uw reis naar India.

Wij onderscheiden de drie volgende categorieen:

FIRST CLASS HOTELS

Dit zijn goede internationale of fraai aandoende koloniale hotels met alle faciliteiten. De meeste hotels hebben een zwembad en verscheidene restaurants. Hier vallen ook de Paleis- en Heritage hotels onder, deze hotels hebben vaak geen classificatie, maar zijn over het algemeen prima qua comfort en hygiëne, zeker de hotels die wij vermelden. In sommige steden is er geen 5-sterrencategorie hotel, maar dan logeert u altijd in het beste hotel ter plaatse.

5-STAR DELUXE HOTELS

U verblijft dan in zeer fraaie hotels, vaak ‘Leading Hotels of the World’ en luxe Paleishotels. Indien er in bepaalde steden geen luxehotels zijn, krijgt u altijd een superieure of luxe kamer in een 1e klasse hotel. De 5-sterren hotels in India hebben naar onze westerse maatstaven soms eerder een 4-sterren classificatie verdiend, maar in deze categorie, zijn het beslist 5-sterren hotels.

ROYAL STAR HOTELS

Dit is de meest luxueuze categorie hotels. De nieuw gebouwde paleishotels van b.v. de Oberoi groep zijn een sprookje maar ook de hotels van de Taj groep zijn bijzonder luxueus. Bij boeking ontvangt u een definitieve prijsopgave. Als u echt een hele luxe rondreis wil maken dan kunnen wij deze categorie van harte aanbevelen.

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.