Neem contact op:

Busan Zuid Korea luxe reis Renaissance Reizen

Zuid Korea

Bekijk hier onze luxe rondreis door Zuid Korea

Onze nieuwste bruisende bestemming heeft een ongerepte natuur, is nog nauwelijks ontdekt door het grote toerisme en heeft een eeuwenoude cultuur. Een uitdagende luxe prive rondreis Zuid Korea met een aaneenschakeling aan hoogtepunten.

Start uw reis met een traditionele ginseng-behandeling in Seoul. Geniet van deze bruisende stad alvorens u verder reist naar Busan en Gyeongjung. De luxe prive rondreis wordt u per privé auto met chauffeur naar uw volgende bestemming gebracht en staat uw privégids voor u klaar. Eventueel relaxen na de rondreis op Jeju-Island.

Dag 1

AMSTERDAM-SEOUL

Vlucht per rechtstreekse KLM vlucht naar Seoul.


Dag 2

SEOUL

Aankomst in Zuid-Korea op de luchthaven van Seoul en transfer naar uw hotel.


Dag 3

SEOUL

Uitgebreide bezichtiging per prive auto van Seoul.


Dag 4

SEOUL-SUWON-SEORAKSAN NATIONAL PARK

Vanmorgen prive reis naar Seoraksan National Park met enroute de bezichtiging van het
Hwaseong Fortress, een militair bouwwerk uit de Jeseon Dynastie. Aankomst in Sokcho.


Dag 5

SEORAKSAN NATIONAL PARK

HHele dag per prive auto bezichtiging van het National Park en eventueel nog wat ontspanning aan het prachtige Naksan strand.


Dag 6

SEORAKSAN-DMZ-SEORAKSAN

Vroeg in de ochtend prive reis DMZ, de grens met Noord Korea, een stop bij het dorp Wanggok met 180 jaar oude huizen, illustreren perfect de typische architectuur van noord-oost Korea.
Excursie naar de vierde tunnel in een geisoleerd gebied en het oorlogsmonument van Yanggu.


Dag 7

SEORAKSAN-ANDONG

Een prachtige prive reis naar Andong, een van de laatste overblijfselen van Oud Korea met aansluitend de
bezichtiging van de Bonggeongsa houten tempel.

Dag 8

ANDONG-GAYA NATIONAL PARK

Vertrek per prive auto naar Gaya National Park met verblijf in de Haeinsa tempel incl. boeddhistische ceremonie maaltijd, een Zen meditatie en theeceremonie. De tempel staat op de werelderfgoedlijst.


Dag 9

GAYA NATIONAL PARK-GYEONGJU

Na uw unieke tempelervaring vertrek naar de stad Gyeongju, bekend als een groot openluchtmuseum en ook wel de bijnaam museum zonder muren heeft. Tijdens de stadtour ziet u hier alle hoogtepunten, hierna een wandeling door het Tumuli park bezaaid met 23 tombes van het Shilla Koninkrijk.

Dag 10

GYEONGJU-BUSAN

In de ochtend nog wat hoogtepunten in Gyeongju zoals de Bulkugsa tempel en de Seokguram grot en hierna vertrek naar Busan. Hier bevindt zich de populaire Gwanganlli beach.

Dag 11

BUSAN

Vanmorgen een prive wandeling door de Jagalchi Fish market, een van de grootste markten van Azië, hierna bezoek aan de lokale gemeenschap van de Gamcheon Culture. De middag kunt u heerlijk genieten aan een van de stranden.


Dag 12

BUSAN-SUNCHEON

In de ochtend vertrek per prive auto naar Suncheon met enroute een bezoek aan het bergdorp Cheonghakdong, waar de traditionele Koreaanse levensstijl uit de Jeseon-periode behouden is gebleven.


Dag 13

SUNCHEON-BOSEONG-GWANGJU

Vanmorgen bezoek aan het Jogyesan Provicial Park met het juweel van het Koreaanse boeddhisme en opleidingscentrum, de Songwangsa tempel. Hierna brengt deze prive rondreis u naar Gwangju met een stop bij de theeplantage van Daehan Dawon, gespecialiseerd in de productie van groene thee. Na een laatste stop in Nagan, een dorp met een labyrint aan smalle straatjes komt u aan in Gwangju.


Dag 14

GWANGJU

Een stadstour door Gwangju, de stad staat bekend als culinair hoogtepunt. Breng een bezoek aan een van de vele markten die hier te vinden zijn/p>


Dag 15

GWANGJU-JEJU

Na het ontbijt de vlucht naar Jeju eiland, heerlijk relaxen aan een van de stranden.


Dag 16

JEJU

U kunt op eigen gelegenheid het eiland verkennen, er zijn veel hoogtepunten zoals de Jeongbang waterval, de Sungsan piek, een krater van 80 meter hoog en het authentieke dorp Seongup.


Dag 17

JEJU-SEOUL

In de ochtend de vlucht naar Seoul en transfer naar uw hotel..


Dag 18

SEOUL-AMSTERDAM

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.

Heeft u liever een reis geheel naar wens? Neem dan contact met ons op.

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.