MENU

a passage to

India & The Far East

o.a. Bhutan, Nepal, Sri Lanka, Maldiven, Myanmar, Laos, Cambodja, Taiwan

Laat u óók verleiden om naar het mystieke India te gaan. In het noorden de machtige toppen van de Himalaya, in het zuiden de glooiende groene heuvels en in het midden jungle en woestijnen. Maar India is méér... Laat u inspireren door het Hindoeïsme in de indrukwekkende tempels en geniet er van het mystieke van de cultuur en zeker ook de prachtige natuur. De geweldige Indiase gastvrijheid en de feeërieke hotels zullen een onvergetelijke indruk op u achterlaten. Of wat dacht u van schitterende droomvakanties in het duizelingwekkende Verre Oosten. Een individuele rondreis door het intrigerende Myanmar of een prachtige cruise vanuit Vietnam over de Mekong rivier, varend naar het wonderschone Cambodja, bijvoorbeeld naar de opgravingen van Angkor What en van daaruit naar het aantrekkelijke Laos? Ontdek het bijzondere Taiwan. Een land vol met cultuur, schitterende natuur en prachtige stranden. Kijkt u op onze nieuwe ‘A Passage to India & the Far East’ website en laat u inspireren tot een totale Verre Oosten ervaring, geheel naar uw wensen en op maat gemaakt. Een unieke ervaring!

a passage to

Latin America

o.a. Mexico, Argentinië, Chili, Ecuador

In onze Latijns Amerika website vindt u vele exclusieve individuele rondreizen naar dit prachtige continent. Wat denkt u van een rondreis, die zelf samen te stellen is, naar het bijzondere Mexico, of een boeiende rondreis naar het land van de tango, Argentinië, het enerverende Chili, in een avontuurlijke combinatie met Paaseiland. De pracht van de flora en fauna van de Galapagos, voorafgaand door een bijzondere rondreis door Ecuador. Bezoek de archeologische opgravingen van Peru en Bolivia, of ga in de winter naar het hartverwarmende Brazilië.

Over ons

Wij zijn wij?
Over onsRenaissance Reizen is al 28 jaar het vertrouwde adres voor reizigers die een onvergetelijke exclusieve rondreis willen maken door Azië, Latijns Amerika of Antarctica.

Individuele rondreizen
Wij zijn gespecialiseerd in luxe individuele rondreizen. Bij het merendeel van onze reizen, reist u met een airco priveauto met chauffeur en een vakkundige gids begeleidt u gedurende de excursies. Met dit concept wordt het individuele karakter van de reis gewaarborgd. Uiteraard is het altijd mogelijk om voor bepaalde excursies aan te sluiten bij een (internationaal) reisgezelschap.
 
In New Delhi heeft Renaissance Reizen al 20 jaar een eigen Renaissance Reizen kantoor met een staf, chauffeurs en Renaissance Reizen prive-auto's.

Een avontuur op maat
Een rondreis is de mooiste plekken zien, andere culturen ontdekken, het proeven van de lokale gerechten en nog veel meer. Al onze reizen bieden daarom een afwisselende mix van cultuur, avontuur en natuur. Uiteraard moet er ook voldoende ontspanning zijn om alle indrukken te verwerken. Onze ervaren adviseurs passen de reis, samen met u, helemaal op uw persoonlijke wensen aan. Hierdoor wordt uw droomreis werkelijkheid!

Passages
Voor een klein aantal bijzondere prive rondreizen, zoals u van Renaissance Reizen gewend bent, kunt u eens kijken op de website van Renaissance Passages.

Luxueuze accommodaties
Renaissance Reizen onderscheidt zich door uitsluitend gebruik te maken van luxueuze accommodaties. Wat dit betreft richten wij ons op de verwende reiziger. De door ons geselecteerde hotels, bieden alle luxe en comfort om heerlijk te genieten. Daarnaast stralen ze veelal ook die sfeer en allure uit, die een verblijf tot iets bijzonders maken.

Prima service
De service van Renaissance Reizen gaat verder dan het maken van een luxueuze reis op maat. Wanneer u met ons op reis gaat, mag u verwachten dat alles tot in de puntjes geregeld is. Mochten er zich desondanks toch problemen voordoen, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om deze voor u op te lossen.
 
Op de site vindt u ons volledige aanbod. Al onze exclusieve rondreizen hebben we van dag tot dag beschreven. Op deze manier proeft u direct de exotische sfeer en krijgt u een uitstekende indruk van het typische, individuele karakter van elke reis.
Heel veel plezier met het bekijken van de site. Neem voor meer informatie gerust contact op met Renaissance Reizen.
 
Astrid van Dijk / Renaissance Reizen
 
 
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Renaissance Reizen (KvK nr. 30246604) is aangesloten bij SGR. U kunt dit
controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de
op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie
houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde
reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de
overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het
vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen
voor de terugreis.

Calamiteitenfonds
Renaissance Reizen (KvK nr. 30246604) is aangesloten bij de StichtingCalamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite (vetgedrukte naar keuze) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een
calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
 
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte
abnormale gebeurtenis.