Neem contact op:

Reserveer bij Renaissance Reizen een luxe prive rondreis naar Zuid Oost Azie

Zuid Oost Azië

Zuid Oost Azië

De Magie van het Verre Oosten, het “Golden Country” Myanmar en veelzijdig Taiwan.

Laat uw keus vallen op een van de mooiste en minst bekende bestemmingen, het mysterieuze Myanmar. De ontelbare stupa’s en prachtig gerestaureerde tempels zijn ware juweeltjes. Tijdens deze prachtige privé rondreis ontdekt u alle facetten van dit “Golden Country”.

We hebben voor u een exclusieve luxueuze rondreis door Vietnam, Laos en Cambodja.
Een afwisselde combinatie van natuur, cultuur en koloniale steden zoals Hanoi, de Franse sfeer in Ho Chi Minh, de op de werelderfgoedlijst staande tempels en pagodes van Siem Reap en het betoverende Luang Prabang.

Of u kiest voor een schitterende cruise door de Mekong. Op het 5-sterren luxe schip “ Amanzara” ontbreekt het u aan niets, terwijl het alledaagse leven op de kant aan u voorbij glijdt. De zonsopkomsten en -ondergangen zijn werkelijk fenomenaal.

Gedurende de verassende rondreis door veelzijdig Taiwan treft u de typische sfeer van een Aziatische stad en prachtige moderne winkelcentra.
Het pittoreske Sun Moon Lake is een echte “Honeymoon” bestemming.
Naast beeldschone nationale parken en de veelzijdige oostkust is een bezoek aan Taipe ook een van de hoogtepunten. Nergens is het verschil tussen authentiek en ultramodern zo groot als hier.

Bekijk hier onze reizen naar Zuid Oost Azië

You don't have permission to register

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.