Neem contact op:

Reserveer bij Renaissance Reizen een luxe prive rondreis naar Zuid Oost Azie

Zuidoost-Azië

luxe rondreizen Zuidoost-Azië

De Magie van het Verre Oosten, het “Golden Country” Myanmar en veelzijdig Taiwan per prive auto.

Ontdek onze Luxe prive rondreizen in Zuidoost-Azië je bezoekt landen zoals Vietnam, Cambodja, Laos onthullen de meest betoverende en tegelijkertijd minst bekende bestemmingen: Het mysterieuze Myanmar. Laat uw keuze vallen op deze intrigerende locatie en ontdek de ongeëvenaarde pracht van ontelbare stupa’s en prachtig gerestaureerde tempels, waarvan de schittering echte juweeltjes vormt. Tijdens deze weelderige privé rondreis worden alle facetten van dit “Golden Country” zorgvuldig onthuld, waardoor u een diepgaande en authentieke ervaring krijgt. Deze prive rondreis Myanmar is een sprookje.

Bieden wij u tevens een exclusieve en luxe prive reis aan door Vietnam, Laos en Cambodja. Deze reis omvat een harmonieuze mix van natuurlijke schoonheid, rijke culturele ervaringen en koloniale pracht in steden als Hanoi, waar de Franse invloed nog voelbaar is, en Ho Chi Minh. Verder verkent u de betoverende tempels en pagodes van Siem Reap, die op de werelderfgoedlijst staan, en geniet u van de betoverende sfeer van Luang Prabang.

Als alternatief kunt u kiezen voor een schitterende luxe cruise door de Mekong. Aan boord van het weelderige 5-sterrenschip “Amanzara” ontbreekt het u aan niets, terwijl u langs het alledaagse leven op de oevers glijdt. De fenomenale zonsopkomsten en -ondergangen zullen onuitwisbare herinneringen achterlaten.

Gedurende een verrassende prive rondreis Taiwan komt u in contact met de typische sfeer van een Aziatische stad, afgewisseld met moderne winkelcentra. Het pittoreske Sun Moon Lake biedt een idyllische setting die bij uitstek geschikt is voor een onvergetelijke “Honeymoon”. Naast de beeldschone nationale parken en de gevarieerde oostkust is een bezoek aan Taipei een absoluut hoogtepunt. Hier is het contrast tussen authentiek en ultramodern nergens zo indrukwekkend als elders. Laat u betoveren door de veelzijdigheid en schoonheid van deze onvergetelijke reisbestemmingen.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze reizen naar Zuid oost Azië

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.