Neem contact op:

Reserveer een zeer luxueuze Mekong Cruise met de Qgua Mekong bij Renaissance Reizen.

RR 05 Mekong Cruise

RR 05 Mekong Cruise

per person
8 Dagen

Een zeer luxe cruise over Mekong dat is de grootste rivier van Zuidoost Azië! Geïnspireerd door traditionele Khmer en Vietnamese bouwstijlen is dit prachtige schip volledig gemaakt van materialen die langs de Mekong zijn geproduceerd. Na het ontdekken van tempels, drijvende dorpen en verborgen boeddhistische kloosters is er ook tijd om te genieten van alle faciliteiten.

Deze bestaan uit o.a. een zwembad, spa, bibliotheek, fitnessruimte, een verfijnd restaurant en 2 sfeervolle bars.

De suites hebben elegante interieurs en zijn voorzien van grote ramen, een gemeubileerd balkon of een groter woongedeelte met een dagbed.

Heerlijke 5* luxe op de legendarische Mekong rivier!

Dag 1

Ho Chi Minh

Na een hartelijk welkom in Ho Chi Minh transfer naar de haven van My Tho. Hier ligt de prachtige Aqua Mekong op u te wachten voor een eerste nacht aan boord.


Dag 2

Binh Thanh/sa Dec – My An Hung

Bezoek aan de markt. Later een wandeling langs de groene plantages bij My An Hung. Indien u liever fietst is er een fietstocht beschikbaar door een idyllisch landschap.


Dag 3

Chau Doc – Ka’om Samnor – Vinh Xuong

Bij zonsopkomst per skiff naar de gezellige drijvende markt van Chau Doc. Per touringcar naar de Long Son Pagode. Per riksja naar de Tan Chau markt in gezelschap van de chef-kok. De middag is om te relaxen bij het zwembad of een fijne Kmer massage.


Dag 4

Koh Oknha Tey – Preah Prosop

Vandaag vaart u het land binnen van het voormalige Khmer imperium. Een fietstocht langs de idyllische rivieroever, boeddhistische tempels en traditionele paalwoningen. Later bezoek aan het dorp Preah Prosop.

Dag 5

Pnom Penh

Per tuk-tuk langs de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, de Zilveren Pagode en het Nationaal Museum en Tuol Sleng.


Dag 6

Tonle Sap rivier – Koh Chen – Kampong Chhnang

Per skiff naar het zilverdorp Koh Cheng. Ervaar in de middag het leven aan de rivier in Kampong Chhnang, in dit serene dorp ziet u eeuwenoud vakmanschap.

Dag 7

Chhnok Tru – Moat Khla

Uitgestrekte wetlands, een uitbundig vogelleven en afgelegen paalwoningen zijn de belangrijkste ingrediënten rond het Tonle Sap meer. In 1997 aangewezen als UNESCO Biosphere Reserve.


Dag 8

Tonle Sap meer – Prek Toal – Siem Reap

Verder over het grootste zoetwatermeer van Zuidoost Azië en per skiff naar het grote Prek Toal Core Vogelreservaat. U ziet hier pelikanen, ooievaars, black headed Ibissen en de masked Finfoot. Aankomst bij Siem Reap en ontscheping.

De prijs voor deze zeer luxueuze cruise ( cruise only ) bedraagt voor 7 nachten vanaf €. 7530,00 p.p. in een 2 persoons design suite First deck.
Heeft u liever een reis geheel naar wens? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze andere reizen naar Zuid Oost Azië

0 Reviews

Tour Location

Recensies

0.0

Overall 0

Post a Comment

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.