Neem contact op:

Luxe rondreis Sri Lanka

RR 01 Sri Lanka

RR 01 Sri Lanka

per person
12 Dagen

Sri Lanka hangt als een parel onder India en het woord parel is hier zeker op zijn plaats. Vele theeplantages sieren het glooiende landschap en gecombineerd met de vriendelijke bevolking, het tropische klimaat en aantrekkelijke bezienswaardigheden doet het geheel paradijselijk aan. Ons VOC verleden is nog duidelijk zichtbaar in Galle en de hoofdstad Colombo is een heerlijke mix tussen oost en west. Als u wilt kiezen voor een luxe harmonieuze bestemming kies dan voor Sri Lanka!
U verblijft in prachtige kleinschalige luxe boutique hotels en mooie 5* hotels.

Dag 1

AMSTERDAM – COLOMBO

Vertrek naar Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka


Dag 2

COLOMBO – KALPITIYA

Aankomst in Colombo en aansluitend transfer naar Kalpitiya. Geniet van het luxe verblijf alhier.


Dag 3

KALPITIYA – WILPATTU NATIONAL PARK — DAMBULLA

Prive jeepsafari door het Wilpattu National Park, het domein van luipaarden en kuddes wilde olifanten. Overnachting in een prachtige “drijvende” kamer.


Dag 4

DAMBULLA – SIGIRIYA ROTS

Dagtocht naar een van de hoogtepunten: de Sigiriya rots. Later een tocht per ossenkar naar authentieke dorpjes gevolgd door een kanotocht over het meer van Habarana.

Dag 5

DAMBULLA

Tussen 07.00 en 09.00 een natuurwandeling met vogel ”spotting”. Later bezoek aan Polonnaruwa met vele ruïnes uit de 3e eeuw voor Chr. en de “pink mountains”.


Dag 6

DAMBULLA – KANDY

De Dambulla grottempel ligt op weg naar Kandy, met als hoogtepunten The Bahirawakanda Buddha beeld en de Temple of Tooth. Overnachting in een prachtig “koffie bungalow” hotel uit 1860.
Dag 7

KANDY – NUWARA ELIYA

Bezoek aan Digana village, een kunstzinnig dorpje waar lokale vrouwen u leren om geurstokjes te maken. Vervolg uw reis langs de theeplantages naar Nuwara Eliya. Overnachting in het sprookjesachtige hotel Hill Rise

Dag 8

NUWARA ELIYA – KOSLANDA

Bezoek aan de theeplantage van de beroemde Fortnum and Mason tea uit Londen, te midden in een uniek gebied met lieflijke valleien en watervallen. Een wandeling met gids langs de Nahavila Oya rivier, het domein van de wilde olifant. Overnachting in een harmonieus en rustiek luxe boetiekhotel

Dag 9

KOSLANDA – GALLE

Bezoek aan Galle met het “Dutch Fort” een van de hoogtepunten door de VOC geschiedenis. Later een “Streetfood experience”. U eindigt in een luxe suite aan een van de mooiste stranden van Sri Lanka. ( Eventueel te verlengen )


Dag 10

 GALLE – KOGGALA

Bezoek aan een kaneel plantage, gevolgd door een lunch. Bezichtiging van een ander gedeelte van de stad Galle


Dag 11

 GALLE – MIRISSA – COLOMBO

Walvis “spotting” per prive speedboot. Hierna terug naar Colombo. Avond fietstocht door de stad of een leuke Tuk tuk tour met “streetfood”. Overnachting in een luxe boetiekhotel in het moderne centrum te midden van art galleries en nationale monumenten, 5 minuten gelegen van de Royal Colombo Golf club


Dag 12

 COLOMBO – AMSTERDAM

Transfer en vertrek naar Amsterdam of uw volgende bestemming bv de Maldiven!. Prijzen van hotels op aanvraag. Einde van een onvergetelijke en luxueuze rondreis door Sri LankaHeeft u liever een reis geheel naar wens? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze andere reizen naar India

0 Reviews

Tour Location

Recensies

0.0

Overall 0

Post a Comment

U heeft geen toestemming om te registreren

Offerte aanvragen

Al sinds 1987 verzorgen wij exclusieve en luxueze rondreizen.